Апаратна нарада 28.03.2023

Ліквідація наслідків ракетних ударів, завершення опалювального сезону та залучення гуманітарної допомоги: пройшла нарада з керівниками комунальних служб та підприємств обласного підпорядкування.

Сьогодні, 28.03.2023 начальник міської військової адміністрації Сергій Боєвський провів апаратну нараду щодо роботи комунальних підприємств та підприємств обласного підпорядкування у сфері забезпечення життєдіяльності Дружківської громади, під час якої керівники звітували про стан справ за напрямками.
Наразі триває обстеження будинків містян, що постраждали від ракетних ударів, завданих окупантами 27.03.2023. Після чого заплановано видавати необхідні будівельні матеріали та допомагати мешканцям ліквідувати пошкодження.

Згідно з розпорядженням начальника міської військової адміністрації, 31 березня завершується опалювальний період 2022-23, потім розпочнуться роботи з підготовки теплової мережі, системи опалення та котелень до консервації.
Незважаючи на те, що буде припинено газопостачання до об'єктів теплового господарства, мешканці й надалі отримуватимуть газ.

Комунальники продовжують роботи з санітарного очищення вулиць громади після зими, кронують дерева та ліквідують стихійні сміттєзвалища. Закінчено прибирання центральних вулиць Дружківки, ремонт підвісного мосту, лавок, обрізка та розкриття троянд, зелених насаджень.
Очікуємо саджанці для озеленення нашої громади від Тернопільського лісництва.

Завдяки співпраці з благодійними фондами найближчим часом комунальні підприємства отримають генератори, які дозволять їм бути більш автономними та виконувати роботи попри відсутність електропостачання.

viber_2023-03-28_14-36-28-319.jpg

viber_2023-03-28_14-36-25-761.jpg