Дружківка завжди славилася видатними спортсменами, які гідно представляли нашу громаду по всьому світу

Вихованець дитячо-юнацької спортивної школи Дружківської міської ради Кокшаров Федір був запрошений виступати за ФК «Шахтар» U 17.
Своє навчання Федір розпочав ще в дитячому віці у тренера-викладача з футболу Олексія Пашина, який вклав багато зусиль у свого учня та виховав чудового спортсмена. Згодом Федір виступав за команду «Авангард» у місті Краматорськ та після цього протягом 9 місяців грав у Німеччині.

Знаходячись у Чернівцях на змаганнях, у Федорі  побачили чудові навички спортсмена, гідного лідера та майбутнього представника країни як одного з найкращих гравців з футболу та запропонували грати за команду ФК «Шахтар» U 17. ФК «Шахтар» - один із найтитулованіших клубів українського футболу, тринадцятиразовий чемпіон України, тринадцятиразовий володар Кубка України, восьмиразовий володар Суперкубка України, володар Кубка УЄФА 2009 року, постійний учасник Ліги чемпіонів УЄФА.

Бажаємо Федору успіхів в улюбленій справі, яскравих перемог і високих нагород, вдачі, досягати максимальних висот, розвиватися і не зупинятися на досягнутому. Пишаємось нашим земляком та віримо, що всі його мрії обов’язково здійсняться!

photo_2023-09-04_16-23-23 (2).jpg