Шановні мешканці Дружківської громади!

Щиро вітаю вас з одним з найвеличніших та найважливіших державних свят в історії становлення нашої Батьківщини, яке символізує єдність та неподільність української нації – Днем Соборності України!

Саме цього дня 105 років тому відбулося проголошення Акта злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки в єдину Велику Україну.

Цей день став символом об’єднання України та віковічного прагнення народу жити у єдиній соборній державі. Він утверджує нерозривний зв’язок між поколіннями борців за її волю та незалежність, перед усім світом демонструє неподільність української землі і непохитність української нації.

Сьогодні, як ніколи раніше, нам важливо бути єдиними та згуртованими. Ми повинні стоять пліч-о-пліч, щоб захистити нашу державу та зберегти її цілісність.

У День Соборності ми вшановуємо пам'ять тих, хто віддав свою життя за нашу незалежність, і дякуємо тим, хто сьогодні захищає нашу Батьківщину від російської агресії.

Нехай День Соборності стане для нас днем ​​єднання та натхнення. У цей святковий день я бажаю нам сили, стійкості, віри у нашу спільну Перемогу!

З Днем Соборності України!
Слава Україні!

З повагою,

начальник Дружківської міської військової адміністрації

Сергій Боєвський.