Історичне рішення! Палата представників Конгресу США ухвалила законопроєкт про надання допомоги Україні!

Учора нижня палата Конгресу США ухвалила проєкт закону «Про додаткові асигнування на безпеку України – 2024», який передбачає понад $60 млрд. підтримки нашої держави.

Для того, щоби законодавча ініціатива набула чинності закону, її мають ухвалити обидві палати Конгресу, а потім підписати президент США Джо Байден. Останній, до речі, вже встиг закликати Сенат "якнайшвидше схвалити законопроект про допомогу Україні, щоб забезпечити відправку зброї в найкоротші терміни".

Президент України Володимир Зеленський подякував американській стороні за ухвалення законопроєкту: «Я вдячний Палаті представників Конгресу США, обом партіям і особисто спікеру Майку Джонсону за рішення, яке зберігає правильний хід історії. Демократія та свобода завжди матимуть значення у світі й ніколи не зазнають поразки, доки Америка допомагатиме їх захищати».

Цей безпрецедентний крок свідчить про віру в нашу державу та незламність нашого народу. Допомога буде спрямована на зміцнення обороноздатності України, зокрема для наших Захисників та Захисниць, які ціною власного життя виборюють наше майбутнє.

Слова вдячності американському народу за солідарність з нами, Президентові України Володимиру Зеленському та його команді за роботу щодо підтримки наших оборонців!

Разом переможемо!
Слава Україні!