Сьогодні, 26 квітня, чергові роковини аварії на Чорнобильській АЕС, трагічної техногенної катастрофи в історії людства

Пройшло вже 38 років від того жахливого дня.

Говорячи про Чорнобиль, ми згадуємо тих, хто вимушений був назавжди покинути свої рідні домівки, хто боронив світ від радіаційного лиха, хто віддав своє життя і здоров'я заради нашого безпечного майбутнього.

Світ пам’ятає цю страшну подію, але нажаль терористичний режим рф знову несе цю загрозу на нашу землю. Окупацією ЗАЕС, розповсюдженням ядерної зброї серед своїх союзників-диктаторів та погрозами її застосування у відповідь на підтримку союзників України.

Серед ліквідаторів аварії багато жителів нашої громади.
Усі вони самовіддано працювали, рятуючи нас від жахливих наслідків ядерної катастрофи, спричиненої недолугим радянським керівництвом у 1986 році.

Шановні ліквідатори! Шановні чорнобильці! Низький уклін вам за героїчний подвиг, щира подяка за те, що ви зробили для кожного з нас.

Від усього серця бажаю вам миру, міцного здоров`я, довгих років життя, добра та сімейного затишку. Хай Бог береже вас і ваші родини, а тепло наших сердець гріє душу кожного з вас!

Дякую Силам Оборони України, які щодня роблять все можливе, аби перемогти ворога та залишити ядерний шантаж російського диктатора в минулому.

Пам’ятаємо. Переможемо!

З повагою,
начальник Дружківської міської військової адміністрації
Сергій Боєвський