Підтримуємо прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу, що евакуювалися до більш безпечних регіонів України

«З родини йде життя людини», – говорить народна мудрість. Для дітей, позбавлених батьківського тепла, родинний затишок стає найдорожчим подарунком. У Дружківській громаді 5 прийомних сімей та 4 дитячих будинки сімейного типу, де зростає сорок дітей. Всі вони евакуйовані до безпечних регіонів України або країн Європи, щоб захистити їх від наслідків війни.

Саме ці родини потребують особливої уваги та турботи, тому Дружківською міською військовою адміністрацією прийнято рішення про надання їм фінансової підтримки.

Крім того, з метою виявлення проблемних питань та пошуку шляхів їх вирішення, заступником начальника Дружківської міської військової адміністрації Олександрою Пахомовою спільно з представниками служби у справах дітей та центру соціальних служб відвідані прийомні сім'ї та дитячі будинки сімейного типу, які перемістилися до Київської області.

Тепла зустріч пройшла у дружній атмосфері: родини поділилися своїми приємними враженнями від нового життя та надіями на повернення до рідного дому. Попри всі випробування, вони відчувають підтримку і зв’язок із Дружківкою.

Місцеві громади гостинно прийняли наші сім’ї, допомогли облаштуватися на новому місці, а батьки зробили все можливе, щоб діти почувалися захищеними.

Ми ж, зі свого боку, завжди будемо поруч, щоб підтримувати та допомагати кожній з таких родин на їхньому шляху.

photo_2024-10-26_00-01-27.jpg

photo_2024-10-26_00-01-31.jpg

photo_2024-10-26_00-01-35.jpg