Документ № 8 від 17.01.2018 р. Чинний

  Пов’язані документи

Пов’язані документи відсутні

  Історія документу

Історія відсутня

Публікація документу

22.01.2018


ДРУЖКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

17.01.2018 м. Дружківка №8
 
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 12.04.2017 № 186

У зв’язку з кадровими змінами та вибуттям окремих членів зі складу конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах міста Дружківка, керуючись ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 12.04.2017 № 186 «Про затвердження складу конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах міста Дружківка», а саме:
  2. 1.Вивести зі складу конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах міста Дружківка Коваля  Олександра Сергійовича – інспектора Краматорського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області, капітана поліції, члена комітету;
  3. 2.Ввести до складу конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах міста Дружківка Бородіна Леоніда Леонідовича – інспектора відділу безпеки руху Управління патрульної поліції в містах Краматорську та Слов’янську, лейтенанта поліції, членом комітету (за згодою).
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Верещагіна Р.О.

Міський голова                                                                                           В.С. Гнатенко