• До уваги мешканців Дружківської громади!

    КП "Дружківське міське бюро технічної інвентаризації" надає наступні послуги:

    - технічна інвентаризація об'єктів нерухомого майна з внесенням даних технічних паспортів до Єдиної Державної електронної системи у сфері будівництва (ЄДЕССБ);

    - видача довідок-характеристик для проведення нотаріальних дій та довідок щодо зареєстрованого права власності на об'єкт нерухомості, яке виникло до 01.01.2013 року.

    Детальніше...

  • Об’єднуємо зусилля задля підтримки один одного!

    Сьогодні начальник Дружківської міської військової адміністрації Сергій Боєвський зустрівся з нашим постійним партнером Ваге Маміконяном, керівником Благодійного Фонду "Всі Поруч".

    Допомогу благодійників важко переоцінити. У скрутні часи вони намагаються робити максимум, щоб забезпечити всім необхідним тих, хто найбільше цього потребує.
    Вже тривалий час "Всі Поруч" опікується проблемами нашої громади. У межах співпраці допомагає генераторами, продуктами харчування, непродовольчими товарами та медикаментами.

    Детальніше...

  • 45 Державна пожежно-рятувальна частина ГУ ДСНС України у Донецькій області інформує!

    Сьогодні 8 травня об 01:30 ранку на території с. Осикове, у приватному житловому будинку сталася пожежа, під час ліквідації якої рятувальниками виявлено тіло загиблого чоловіка 1971 року народження.

    Причина пожежі встановлюються відповідними фахівцями.

    Детальніше...

  • З нагоди Дня пам’яті та перемоги над нацизмом вшанували пам’ять загиблих у Другій світовій війні 1939-1945 років

    Начальник Дружківської міської військової адміністрації Сергій Боєвський, разом з керівництвом Дружківського відділу поліції, 45 державної пожежно-рятувальної частини, 2 відділу Краматорського РТЦК та СП урочисто поклали квіти до Меморіалу.
    Хвилиною мовчання вшанували всіх полеглих в боротьбі за незалежність та суверенітет України.

    Пам’ятаємо подвиг українського народу, його героїчний внесок у перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні.

    Детальніше...

  • 8 травня - День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

    Минулого року Верховна Рада України встановила цю єдину дату, тож тепер ми приєдналися до європейської традиції відзначення перемоги над нацизмом та вшанування пам’яті загиблих у Другій світовій.

    Цей день - нагадування, що Друга світова розпочалася внаслідок домовленостей двох тоталітарних режимів: нацистського у Німеччині та комуністичного в СРСР.

    Детальніше...

space0.jpgScreenshot 2021-11-03 at 10-31-57 Головна — Дружківська міська рада.pngedit9.jpgspace0.jpg

  • ban contact
     
  • ban contact
     
  • ban contact
     
  • ban contact
     
  • ban contact
     

Фотогалерея

Misto 14
Misto 14
Misto 08
Retro 63