Календарний план основних організаційних заходів з підготовки та проведення позачергових виборів народних депутатів України 21 липня 2019 року
 

Донецька область
Одномандатний виборчий округ № 49

пп

Прізвище, ім’я, по батькові

Суб’єкт подання

1

Гнєзділова
Валентина Михайлівна

Політична партія "Об’єднання "САМОПОМІЧ"

2

Радіонов
Павло Анатолійович

Політична партія "ПРАВИЙ СЕКТОР"

3

Пархоменко
Ольга Вікторівна

Політична партія "НАРОДНИЙ ФРОНТ", фракція якої зареєстрована в Апараті ВРУ

4

Березовський
Геннадій Вікторович

Політична партія "ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК", фракція якої зареєстрована в Апараті ВРУ

5

Найденко Євгеній Михайлович

політична партія Конгрес Українських Націоналістів

6

Гусаченко
Тетяна Сергіївна

Політична Партія "5.10"

7

Дерев’янко
Олександра Олександрівна

РАДИКАЛЬНА ПАРТІЯ ОЛЕГА ЛЯШКА, фракція якої зареєстрована в Апараті ВРУ

8

Єрємєєв
Михайло Володимирович

Політична партія "Сила Людей"

9

Зінченко
Оксана В’ячеславівна

ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ПОЛІТИЧНЕ ОБ’ЄДНАННЯ "ЄДИНА РОДИНА"

10

Коваленко
Оксана Юріївна

Політична партія "Єдина Країна"

11

Матвейченко
Ганна Олександрівна

ПАРТІЯ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА "СОЛІДАРНІСТЬ", фракція якої зареєстрована в Апараті ВРУ

12

Зікєєв Сергій Євгенович

політична партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода"

13

Ривоненко
Михайло Миколайович

політична партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина", фракція якої зареєстрована в Апараті ВРУ

14

Різуненко
Дар’я Сергіївна

Політична партія "НОВА ПОЛІТИКА"

15

Усенко
Дмитро Олександрович

політична партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина"

16

Філоненко
Алла Яківна

ПАРТІЯ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА "СОЛІДАРНІСТЬ"

17

Черний
Юрій Васильович

Політична партія "ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК"

18

Яворович
Лариса Іванівна

Політична партія "Об’єднання "САМОПОМІЧ", фракція якої зареєстрована в Апараті ВРУ


Рішення виконавчого комітету   №288  від  24.05.2019 р. Про відведення місць (стендів, дошок оголошень) для розміщення матеріалів передвиборної агітації на території м. Дружківка у період виборчої кампанії 2019 року з позачергових виборів народних депутатів України
 
 

03040619.jpg

Шановні виборці  міста Дружківка!

     На 21 липня 2019 року  призначено позачергові  вибори народних депутатів України.

   З метою підготовки актуальних та достовірних списків виборців  відділ ведення Державного реєстру виборців виконкому Дружківської міської ради пропонує  перевірити свої персональні дані в базі даних Державного реєстру виборців.

          Це можна зробити за допомогою мережі інтернету, зайшовши на офіційному сайті ЦВК у розділ “Державний реєстр виборців” та зареєструвавшись у закладці “Особистий кабінет виборця”. А також, звернувшись до відділу ведення Державного реєстру виборців, що знаходиться   за адресою:   м.Дружківка,    вул. Соборна, буд.16,  кабінет № 408,409.

         Особливо це стосується виборців:

  • які голосуватимуть вперше (досягли 18-річчя);
  • колишніх військовослужбовців строкової служби;
  • громадян, що повернулися з місць позбавлення волі;
  • виборців, які під час останніх виборів у списках виборців виявили неточності в своїх персональних даних, або взагалі були відсутні в них та не звернулись до відділу ведення Державного реєстру виборців особисто.

          При собі необхідно мати паспорт громадянина України, а у разі зміни прізвища – документ, що підтверджує ці зміни.

          Телефон для довідок 5-33-86;5-33-68.


 
 
0406191.jpg

До уваги виборців

Тимчасова зміна місця голосування

        Конституцією України та Законом України “Про вибори народних депутатів України” визначено, що право голосу на виборах депутатів мають громадяни України, яким на день голосування виповнилося вісімнадцять років. Громадяни України, які мають право голосу, є виборцями. Не має право голосу громадянин, визнаний  судом недієздатним.

   Якщо  громадянин України  перебуватимете 21 липня не за місцем реєстрації, для участі у голосуванні йому  необхідно пройти процедуру тимчасової зміни місця голосування. 

Для цього потрібно зробити наступне:

- До 15 липня включно звернутись до відділу ведення Державного реєстру виборців за місцем реєстрації або місцем фактичного перебування в день виборів

- Пред'явити документ, який підтверджує громадянство України.

- Подати заяву про тимчасову зміну місця голосування, примірний зразок якої встановлено у додатку 2 до постанови Центральної Виборчої Комісії від 13 вересня 2012 року № 893.  В заяві вказується мотивація тимчасової зміни місця голосування яка може бути викладена, зокрема, у такій формі "за сімейними обставинами", "у зв’язку з відрядженням", "у зв’язку з виробничою необхідністю", "за місцем роботи", "за місцем навчання", "за місцем фактичного проживання", "у зв’язку із відпусткою", "у зв’язку із санаторно-курортним лікуванням", тощо.

Звертаємо увагу що заява виборця про тимчасову зміну місця голосування подається до органу ведення Державного реєстру виборців особисто. Надсилання вказаної заяви поштою (електронною поштою) або подання в електронному вигляді законодавством не передбачено.

        29 травня 2019 року Центральною      виборчою    комісією прийнято постанову № 910, якою внесено зміни до постанови Комісії від 13 вересня 2012 року № 893 "Про забезпечення тимчасової зміни місця голосування виборця без зміни його виборчої адреси".

      Відтепер вимогу стосовно додавання до заяви про тимчасову зміну місця голосування документів (копії документів), які підтверджують необхідність такої зміни, скасовано.

        У разі, якщо виборцю змінено виборчу дільницю для голосування поза межами одномандатного виборчого округу, до якого він відноситься за своєю виборчою адресою, такому виборцю видається виборчий бюлетень для голосування лише у загальнодержавному виборчому окрузі, також у списку виборців у графі "Примітки" робиться відмітка "Отримує лише бюлетень для голосування у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі".

    У випадку звернення до органу ведення Реєстру виборця, в якого немає зареєстрованого місця проживання, йому пропонується визначити свою виборчу адресу за погодженням із центром обліку, який відповідно до закону веде облік бездомних осіб або соціальною службою у складі якої утворено структурний підрозділ для ведення обліку бездомних осіб, або органом ведення Реєстру за мотивованим зверненням виборця.

Більше детальної інформації можливо отримати за посиланням на сайті ЦВК: https://www.drv.gov.ua/portal/!cm_core.cm_index?option=ext_static_page&ppg_id=108&pmn_id=154


 

02040619.jpg

Голосування за місцем   перебування

       Виборці, які  за віком, у зв'язку з інвалідністю чи за станом здоров'я не здатні пересуватися самостійно,  можуть голосувати за місцем  свого перебування:

1) без рішення комісії - виборець, постійно не здатний самостійно пересуватися, щодо якого у списку виборців зазначена відповідна відмітка, якщо такий виборець до 12 години останньої суботи перед днем голосування письмово або особисто не повідомив відповідну дільничну виборчу комісію про бажання проголосувати у приміщенні для голосування. У  списку виборців навпроти прізвищ виборців, постійно не здатних пересуватися самостійно, робиться  відмітка у графі "Примітки", відмітка вноситься  відділом ведення Державного реєстру виборців на підставі  відомостей, які подає   Міський відділ охорони здоров’я Дружківської міської ради , Управління соціального захисту населення Дружківської міської ради, Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Дружківки.

2) за рішенням дільничної виборчої комісії - виборець, який тимчасово не здатний самостійно пересуватися, на підставі його заяви та довідки медичної установи про стан його здоров'я. Виборець, який тимчасово не здатний пересуватися самостійно, поштою або через інших осіб подає власноручно написану заяву з проханням забезпечити йому голосування за місцем його перебування із зазначенням місця свого перебування. Така заява разом з довідкою медичної установи про стан здоров'я  повинна бути подана до дільничної виборчої комісії не пізніше 20 години останньої п'ятниці перед днем голосування.