Обґрунтування

технічних та якісних характеристик,

розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Інформація щодо обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16грудня 2020р. № 1266, що вносить зміни до постанови КМУ від 11жовтня 2016року №710 «Про ефективне використання державних коштів»

        Дружківська міська військова адміністрація *** інформує про проведення відкритих торгів на закупівлю службового легкового автомобіля в кількості 1 одиниця. Закупівля товару: службовий легковий автомобіль (код ДК 021:2015 – 34110000-1 Легкові автомобілі) далі – Товар проводиться за процедурою відкритих торгів з особливостями, КЕКВ 3110 – Придбання предметів довгострокового користування. Ідентифікатор закупівлі UA-2024-05-30-001172-a

Обґрунтування доцільності закупівлі Товару: придбання службового легкового автомобіля здійснюється по КПКВКМБ 0210150 «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті раді (у разі її створення),міської, селищної, сільської рад» для забезпечення виконання міською радою наданих повноважень у містах, селах та селищах територіальної громади, для швидкого та ефективного вирішення питань забезпечення життєдіяльності громади є нагальна потреба у придбанні службового легкового автомобіля у 2024 році

Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Розмір бюджетного призначення визначений на підставі річного планування з урахуванням граничних сум витрат  на придбання легкового автомобіля (Постанова КМУ від 04.04.2001  №332), а також з урахуванням  моніторингу цінових пропозицій аналогічного товару в інтернеті в 2024р.

 Очікуваний обсяг закупівлі Товару: 1 одиниця. Очікувана вартість предмета закупівлі Товару: 600000,00 грн (шістсот тисяч грн. 00 коп.) Період поставки Товару: до 31 липня 2024 року. Місце поставки Товару: м.Дружківка*.

 Нормативно-правові акти: Закон України «Про публічні закупівлі» в редакції, що діє з 19.04.2020, підстава Закон - 114-IX; Закон України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування», затверджений постановою Кабміну від 12.10.2022 № 1178 (далі – Особливості), інші нормативно-правові акти.

 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Автомобіль повинен бути новим (таким, що не був у користуванні, тест-драйві та не експлуатувався на виставках), технічно справним та виготовленим не раніше 2023 року. При виготовленні легкового автомобіля мають застосовуватись заходи із захисту довкілля. Товар не повинен знаходитися під заставою або під арештом.

Легковий автомобіль повинен бути виготовлений згідно з передбаченою нормативно-технічною документацією виробника і готовий до експлуатації та  відповідати вимогам нормативно-правових актів України щодо допуску транспортних засобів до експлуатації.

Ціна Товару включає в себе ціну за одиницю Товару з урахуванням ПДВ, затрати на сплату усіх необхідних податків, зборів та обов’язкових платежів, що мають бути сплачені у даному випадку, а також витрати на транспортування предмету закупівлі до місця поставки, визначеного Замовником, розвантажування, страхування, проведення лабораторних випробувань та експертних досліджень у випадку поставки неякісного товару тощо.

Гарантійний термін експлуатації транспортного засобу становить не менше 5 років, або 150 000 км. (в залежності від того яка подія настане раніше).

Сервісне обслуговування, ремонт та гарантійне супроводження товару буде здійснюватися в офіційному дилерському сервісному центрі (надати лист про перелік сервісних центрів, де може бути проведене безоплатне гарантійне технічне обслуговування (в тому числі на території Донецької області).

Інформація про необхідні технічні та якісні характеристики викладена у додатку 3 до Тендерної документації.

Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі Товару: розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі проведено відповідно рекомендаціям Наказу Мінекономіки від 18.02.2020р. № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» з урахуванням інформації, отриманої з Інтернет-ресурсів: AVTO.PIA, wwwchery.ua, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Очікувана вартість Товару становить 600000,00 грн. з ПДВ.

Уповноважена особа                                                                      ****