Шановні наші захисники – воїни інженерних, ракетних військ та артилерії!

У час, коли Україна бореться за свою незалежність ви продовжуєте робити надзвичайний внесок в обороноздатність України. Вашу роботу неможливо переоцінити. Ви – наші янголи-охоронці, оберігаєте наше сьогодення та даруєте віру у майбутнє.
Результатом самовідданої служби та професіоналізму інженерних військ є тисячі знешкоджених вибухонебезпечних предметів, надійне фортифікаційне обладнання оборонних рубежів, створення інженерних загороджень, що, на жаль, стало нашою буденністю.

Ракетні війська та артилерію не даремно називають «Богами війни», адже вони залишаються головним засобом вогневого ураження противника та основною вогневою силою.
Своєю рішучістю і хоробрістю, проявленими під час виконання військового обов’язку, ви завоювали шану і повагу, пишете яскраві сторінки доблесті і відваги у літопис бойової слави українського воїнства, ризикуючи власним здоров’ям та життям.
Дякуємо за ваші патріотизм, мужність, за оборону нашої Батьківщини від російських загарбників! Завдяки вам Україна крок за кроком наближається до Перемоги!
Слава Україні!