Дружківською міською військовою адміністрацією надається допомога Дружківському ВУВКГ

Під час повномасштабної війни водопостачання нашої громади постійно перебуває під загрозою не лише через безпосередні пошкодження інфраструктури, але й внаслідок економічних проблем.
Тому з метою здійснення капітальних і поточних ремонтів системи водомереж та каналізації, утримання їх у робочому стані Дружківською міською військовою адміністрацією надається допомога Дружківському ВУВКГ.
Щомісяця виділяються кошти на паливно-мастильні матеріали.

Придбано комплектуючі (труби, крани, муфти, засувки тощо) та відремонтовано частину каналізаційної системи Олексієво-Дружківки, яка знаходилася в аварійному стані вже багато років.
Наразі виділено кошти для очищення каналізаційної насосної станції Олексієво-Дружківки, яка стала давати збій (порушився процес перекачування стічних вод, переповнилися ємності, у колодязях скупчилися відходи та мул, які вивели з ладу насосне обладнання, спричинили часткову зупинку станції) після довготривалого відсутності водопостачання влітку.
Крім того, враховуючи нагальні потреби громади у альтернативних джерелах водопостачання у разі аварійних ситуацій, продовжується робота з облаштування свердловин. Днями було введено в експлуатацію нову свердловину за адресою вул.Машинобудівників, 64.

Зараз, як ніколи, необхідно демонструвати єдність не лише безпосередньо у бою з ворогом, але й у вирішенні внутрішніх питань, особливо таких важливих, як забезпечення мешканців водою.

viber_2022-11-10_13-47-29-355.jpg

viber_2022-11-10_13-47-39-498.jpg

viber_2022-11-10_13-47-40-096.jpg