Сьогодні своє професійне свято відзначають працівники радіо, телебачення та зв’язку

Радіо, телебачення та інтернет-комунікації нині відіграють одну з найважливіших ролей у житті нашого суспільства. Завдяки їм ми дізнаємося найсвіжіші новини України та світу, маємо можливість почути точки зору представників різних галузей. Особливо це важливо під час війни.

Радіо й телебачення – це також оперативний засіб спілкування влади та суспільства. Сказані представником влади слова за лічені хвилини потрапляють в ефіри телерадіокомпаній і на сторінки інтернет-ЗМІ, а відтак – і до глядачів, слухачів і читачів.

Але розвиток новітніх технологій не лише пришвидшує передачу інформації, а й створює нові виклики. Вже сьогодні приходить розуміння, що побачене на екрані не завжди відповідає дійсності. Тому перевірка інформації, уникнення маніпуляцій та боротьба з відвертими фейками є важливою складовою інформаційної безпеки нашої держави. Особливо актуально це зараз, коли Україна зазнає постійних інформаційних атак ворога.

Вітаємо всіх причетних!
Нехай ваші ефіри наповнюють актуальна інформація, цікаві проекти, що забезпечать унікальний контент. А ваш невтомний творчий пошук, яскраві ідеї втілюються в життя.
Надійних партнерів і колег у професійній діяльності!??