Управління соціального захисту населення повідомляє!

В Україні змінено механізм виплат житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання побутового палива і скрапленого газу.

Призначення і виплата житлових субсидій та пільг з 1 грудня 2022 року здійснюється органами Пенсійного фонду України

За інформацією Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області прийом громадян з питань призначення / перерахування пільг і житлових субсидій в м. Дружківка здійснюється за адресою: 84207 м. Дружківка, вул. Я. Мудрого,40.
Графік прийому – з понеділка по четвер з 8:00 до 17:00; п’ятниця
з 8:00 до 16:00.
Поштова адреса, на яку мешканці громади можуть надсилати заяви з необхідними документами: 49008 м. Дніпро, вул. Надії Алексєєнко, 106.

Мешканці громади можуть надсилати в електронній формі заяви за призначенням житлових субсидій і пільг через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України (portal.pfu.gov.ua), мобільний додаток Пенсійного фонду України, Портал Дія, офіційний веб-сайт Мінсоцполітики.

Адреса, за якою мешканці громади можуть звертатись за отриманням інформації щодо призначення/не призначення домогосподарству державної допомоги: 84207
м. Дружківка, вул. Я. Мудрого, 40.

Додатково повідомляємо, подати заяву та декларацію про призначення житлової субсидії та пільг також можна до управління соціального захисту населення за адресою: 84206 м. Дружківка, вул. Машинобудівників,64.

Прийняті управлінням заяви і декларації будуть передаватись для подальшого розгляду до відділу обслуговування громадян № 4 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області відповідно до норм чинного законодавства.