Долучайтесь до благодійного аукціону, який стартує 6 грудня і присвячений Дню Збройних сил України

Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації запрошує долучитися до благодійного аукціону, який стартує 6 грудня і присвячений Дню Збройних сил України.

Ви може взяти участь, як покупець, або запропонувати свої лоти!

Що може стати вашим лотом:

- Річ, яка має історію або виготовлена власноруч, в яку вкладені теплі думки та почуття,

- Послуга, наприклад, психологічна консультація, фотосесія, майстер-клас тощо.

В управлінні вже отримали від добрих людей і мають такі лоти:

- картини, що намальовані дітьми та молоддю Донеччини, яким довелося швидко подорослішати через війну,

- еко-торби, які пошиті людьми, домівки яких зараз знаходяться на окупованих територіях, і для яких Збройні сили України – це головна надія на повернення додому,

- книги про війну росії проти України, які назавжди збережуть у собі напругу цього нелегкого для України шляху до перемоги,

- і ще кілька інших цікавих лотів.

Якщо бажаєте запропонувати свій лот, дзвоніть, будь ласка, на номер телефону 099 710 32 73, або пишіть на електронну адресу управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., зазначивши у темі листа «Благодійний аукціон».

Кошти від продажу лотів будуть спрямовані на придбання необхідних для військовослужбовців у зимову пору речей.

Благодійний аукціон проводиться за ініціативи молодіжної ради при Донецькій облдержадміністрації, управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації, Донецького обласного дитячо-молодіжного центру та Управління з гуманітарних питань Краматорської міської ради.

Будемо дуже вдячні вам за участь в благодійному аукціоні, чи то в якості покупця чи спонсора лоту. Допомогаючи Армії і тримаючи тил цивільним фронтом соціальної активності і відповідальності - ми наближаємо Перемогу! Разом до Перемоги!
За матеріалами управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації