Проводяться Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових дисциплін

З метою пошуку, підтримки та розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді щороку проводяться Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових дисциплін.
Це інтелектуальні змагання на освітньому просторі, найкращий обмін досвідом між найсильнішими учнями та потужний елемент професійного росту вчителя.

З 13 листопада розпочався ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад.

168 учнів закладів освіти Дружківської міської територіальної громади змагалися у знаннях з математики, трудового навчання, історії, фізики, екології, астрономії, української мови.
Предметні олімпіади – це особливе випробування, яке не просто тестує знання учнів, а й гартує їхню зібраність та самостійність, стимулює до самоосвіти, виховує наполегливість, поглиблений інтерес до предмета, вміння долати труднощі. Здобувачі освіти мають можливість перевірити свої сили, здібності, вміння вирішувати нестандартні завдання.
Олімпіада – це потужна мотивація розвитку для обдарованих дітей.
За підсумками проведених олімпіад:
І місце посіли 26 учнів
ІІ місце - 27 учнів
ІІІ місце - 38 учнів
На обласний ІІІ етап подано заявки на 24 участника.
10 та 11 грудня заплановано проведення ще трьох олімпіад з інформаційних технологіїй, біології, англійської мови.
Тож бажаємо юним талановитим дружківчанам та їхнім наставникам міцного здоров’я, невичерпної енергії, творчого натхнення, впевненості у власних силах, наполегливості у досягненні мети та перемоги!