Увага! Очікується погіршення погодних умов

Шановні мешканці Дружківської громади!
За прогнозами синоптиків, у другій половині дня очікується коливання з плюсових на мінусові показники температури. Такі погодні умови є причиною виникнення ожеледиці.

У разі суттєвого ускладнення руху рекомендуємо водіям без нагальної потреби не вирушати в дорогу, відтермінувати поїздку до покращення погодних умов.

Нагадуємо про необхідність бути уважними та обережними на дорозі. Обирайте безпечну швидкість руху відповідно до погодних умов, уникайте різких маневрів, тримайте дистанцію з іншими транспортними засобами. Будьте уважними на ділянках з крутим спуском та підйомом.
Пішоходам під час ожеледиці необхідно бути особливо уважними на проїжджій частині – переходити дорогу лише у визначених місцях на дозволений сигнал світлофора. А людям літнього віку краще без нагальних потреб не виходити з дому.

Нагадаємо, що відповідно до Правил благоустрою Дружківської громади, поблизу закладів торгівлі, громадського харчування, офісів, установ і організацій посипання протиожеледними матеріалами забезпечують їхні керівники та власники. Виконання Правил контролює Муніципальна варта.

Дбаймо про свою безпеку та про безпеку одне одного!