Увага отримувачів житлової субсидії готівкою на придбання твердого пічного побутового палива

Субсидія для придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива призначається один раз на календарний рік за особистим зверненням громадян. При цьому субсидія на оплату житлово-комунальних послуг розраховується з місяця звернення за її призначенням до кінця поточного року.
Для того, щоб отримати житлову субсидію готівкою на придбання твердого пічного побутового палива в 2023 році необхідно подати нову заяву з необхідним пакетом документів.
У зв’язку з тим, що з 1 грудня 2022 року призначення і виплата житлових субсидій здійснюється органами Пенсійного фонду України, подати заяву про призначення субсидії готівкою на придбання твердого пічного побутового палива в Дружківській міській територіальній громаді можливо:

- у відділі обслуговування громадян № 4 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області. Прийом громадян з питань призначення / перерахування субсидій здійснюється за адресою: м. Дружківка, вул. Я. Мудрого,40. Графік прийому – з понеділка по четвер з 8:00 до 17:00; п’ятниця - з 8:00 до 16:00;
- надіслати заяву з необхідним пакетом документів на поштову адресу Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області: 49008 м. Дніпро, вул. Надії Алексєєнко, 106;
- надіслати заяву в електронній формі через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України (portal.pfu.gov.ua), мобільний додаток Пенсійного фонду України, Портал Дія, офіційний веб-сайт Мінсоцполітики;
- до управління соціального захисту населення за адресою: м. Дружківка, вул. Машинобудівників,64. Громадська приймальня управління соціального захисту населення Дружківської міської ради працює (без обідньої перерви) з 8.00 до 17.00, в п'ятницю з 8.00 до 16.00.

Прийняті управлінням заяви і декларації будуть передаватись для подальшого розгляду до Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області відповідно до норм чинного законодавства.