Про надання грошової компенсації «ПАКУНОК МАЛЮКА»

Право на отримання грошової компенсації мають громадяни України, а також іноземці та особи без громадянства, які в установленому законодавством чи міжнародними договорами України порядку в'їхали в Україну.Грошова компенсація є одноразовою виплатою на кожну народжену дитину для придбання дитячих товарів.
Для призначення грошової компенсації до управління соціального захисту населення необхідно подати заяву.
До заяви подаються копії наступних документів:

- свідоцтва про народження дитини;
- посвідки на постійне (тимчасове) проживання, або посвідчення біженця, або довідки про звернення за захистом в Україні (для іноземця та особи без громадянства), або посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту;
- документа, що засвідчує реєстрацію особи у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків;
- рішення районної, районної у м. Києві та Севастополі держадміністрації, виконавчого органу міської ради або суду про встановлення опіки (у разі здійснення опіки над дитиною);
- рішення районної, районної у м. Києві та Севастополі держадміністрації, виконавчого органу міської ради про влаштування дитини в сім'ю патронатного вихователя або до дитячого будинку сімейного типу, або прийомної сім'ї (для сім'ї патронатного вихователя, прийомної сім'ї або дитячого будинку сімейного типу).

Розмір грошової компенсації вартості одноразової натуральної допомоги "ПАКУНОК МАЛЮКА" становить три розміри прожиткового мінімуму для дітей віком до шести років, установленого законом на дату подання заяви про призначення грошової компенсації вартості одноразової натуральної допомоги "ПАКУНОК МАЛЮКА".
Консультації із зазначених питань можна отримати за телефонами:
 5-36-97
 0661059369
 0956890686