До уваги ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, членів сімей таких осіб, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України та постраждалих учасників Революції

Управління соціального захисту населення (далі - управління) повідомляє про можливість отримати послуги з професійної адаптації (навчання) для військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів, Захисників та Захисниць України в рамках програми освітнього та кадрового розвитку таких осіб.

Навчальний центр (м. Біла Церква Київської області) відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» пропонує здійснювати професійну адаптацію у трьох формах, а саме: підготовку, перепідготовку та/або підвищення кваліфікації робітничих кадрів за такими професіями, як: тракторист, машиніст автогрейдера, машиніст екскаватора, машиніст котка самохідного з рівними вальцями, машиніст укладача асфальтобетону, машиніст бульдозера, машиніст змішувача асфальтобетону пересувного, машиніст дорожньо-будівельних машин, водій навантажувача, електрогазозварник, а також водіїв транспортних засобів категорії «А», «А1», «В», «С», «С1», «СЕ», та «D», «D1». За результатами успішного завершення повного курсу навчання Навчальний центр видає документи державного зразка.
Підготовка за робітничими професіями, а саме машиністів дорожньо-будівельної техніки триватиме від 3,5 місяців до 6,5 місяців в залежності від професії, вартість навчання складає від 9200 грн., до 14300 грн. в залежності від обраної професії, вартість вказана без урахування витрат на паливно-мастильні матеріали. Навчання на водіїв транспортних засобів категорії «В», «С», «СЕ», та «D» триватиме від 11 тижнів до 16 в залежності від категорії навчання, вартість навчання складає від 7659 грн. до 13721 грн. в залежності від обраної категорії навчання, вартість вказана з урахуванням витрат на паливно-мастильні матеріали. Для проживання іногородніх слухачів є гуртожиток, вартість проживання за місяць з урахуванням комунальних платежів складає від 1300 грн. за 1 ліжко-місце до 3800 грн.

Консультації з зазначеного питання можна отримати за телефонами:
5-36-97
0661059369
Адреса управління:
вул. Машинобудівників, 64.
з 8.00 до 17.00
без перерви на обід
у п'ятницю з 8.00 до 16.00