Сьогодні ми відзначаємо День Державного Прапора України ?? і знаємо, що лише наші кольори майорітимуть на нашій землі, у кожному куточку нашої країни!

І наші кольори обовʼязково повернуться на тимчасово-захоплені росіянами території.
24 серпня день незалежності нашої УКРАЇНИ! За час війни весь світ побачив хоробрість і самовідданість нашого народу, а ми ще більше пишаємося тим, що ми - українці.
Сотні тисяч українців захищають свою державу та її суверенітет на фронті, щоб ми знову могли святкувати цю дату.

Завдяки нашим ЗСУ ми маємо можливість продовжувати жити у своїй рідній країні. Маємо можливість писати музику, любити, дихати. Немає такого слова, яке б могло описати всю ту вдячність, яку відчуває кожен українець.

Територіальний центр привітав зі святами, висловив вдячність нашим захисникам у листах, які вже відправилися на передову:

«Ви єдині, хто може звільнити нашу землю від окупантів, які безжалісно знущаються над нашими сім’ями, людьми, навіть маленькими дітьми, які тільки з’явилися на світ, і хочуть спокійно мати хороше майбутнє. Тільки ви здатні обороняти нас і наші землі, так як ніхто інший цього не зробить заради нашої єдиної держави! Я щиро вірю у перемогу України ! Все буде Україна ! Слава Україні!"

«Діти кажуть, що Ви супергерої, дорослі– що Ви цвіт нації. І всі праві. Нехай Вас оберігає Бог. Ми знаємо, що Ви повернетеся з перемогою, бо так вміють битися тільки українці, бо воля то кожен з Вас. Дякую за ніч і за день вдома. Слава Україні!".

З Днем державного прапора та з днем Незалежності України!
Хай кожен герой повернеться додому, наповнений силою духу, невичерпною енергією та незламним переконанням, що Україна понад усе! Перемоги! Слава Україні!