Дружківська громаду відвідав начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик

Метою візиту стало проведення засідання колегії управління фізкультури та спорту Донецької ОДА, на якому було обговорено низку питань, у тому числі й руйнування об’єктів спортивної інфраструктури через ракетні обстріли.

З початку російського повномасштабного вторгнення в Україні зруйновано більше 300 спортивних обєктів. Найбільшої руйнації зазнали споруди в Донецькій області. На сьогоднішній день 66 спортивних обєктів тут мають пошкодження або руйнування.
Дружківка також не стала винятком: Палац спорту, льодова арена "Альтаїр" зазнали ніщивних ударів з боку ворога.

"Український дух - був, є і буде непохитним та незламним. Тому розвиток напрямку фізичної культури і спорту у громадах Донеччини є надзвичайно важливим. Спорт об'єднує та надихає на нові досягнення і перемоги. Дружківська громада виховує гідних спортсменів, які отримують призові місця на міжнародних конкурсах та змаганнях!", - звернувся до присутніх Володимир Мицик.

Начальник відділу з питань культури, сім'ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради Юлія Пивовар довела актуальну інформацію щодо діяльності спортивних закладів Дружківської громади в умовах воєнного стану. Нагадаємо, що з 1 вересня спортивні заклади, гуртки та секції розпочали працювати.

«Завдяки Силам Оборони України, які дають гідну відсіч агресору, наші спортсмени мають можливість займатися та брати участь у різнорівневих змаганнях, де досягають високих результатів. На жаль, частина спортивної інфраструктури громади зруйнована російськими окупантами, але маємо впевненість, що після перемоги України спільними зусиллями ми все відбудуємо», - зазначив начальник Дружквської міської військової адміністрації Сергій Боєвський.

photo_2023-10-06_13-38-09.jpg

photo_2023-10-06_13-38-09 (3).jpg

photo_2023-10-06_13-38-10 (2).jpg

photo_2023-10-06_13-38-10.jpg