Відбулася зустріч начальника Дружківської міської військової адміністрації Сергія Боєвського з представниками міста-побратима Ріджфілду

Сьогодні відбулася зустріч начальника Дружківської міської військової адміністрації Сергія Боєвського з представниками міста-побратима Ріджфілду (США) - засновником Благодійного фонду Ukraine Aid Internationa Маршалом Майєром та операційним директором Богданом Шестопаловим.

Необхідно зазначити, що Благодійний фонд Ukraine Aid Internationa докладає значних зусиль і постійно працює задля надання допомоги народу Україні. З цією метою Фондом було засновано 9 міст-побратимів.

На зустрічі було обговорено питання поточної ситуації в громаді, плани на майбутнє та шляхи подальшої співпраці Дружківки та Ріджфілду.

Маршал Майєр передав вітання дружківчанам від мешканців Ріджфілда, запевнив в абсолютній підтримці в цей нелегкий час, а також вручив очільнику Дружківської громади подарунок – гобелен з емблемою міста та знаковими спорудами Ріджфілду.

Сергій Боєвський наголосив на важливості місії, яку місто-побратим здійснює для українського народу. Від імені мешканців Дружківської громади подякував за підтримку, побажав процвітання та розвитку Ріджфілду та висловив сподівання на майбутню успішну співпрацю: «Нехай наші побратимські відносини розвиваються і мають ще багато світлих сторінок історії! Дякуємо за підтримку!»

viber_2023-10-11_16-37-14-464.jpg

viber_2023-10-11_16-37-14-665.jpg