Розпочався курс самодопомоги під час війни для соціальних робітників та керівництва Територіального центру

З початку повномасштабного вторгнення рф в Україну багато українців живуть у стані постійної тривоги та стресу. Навіть ті, хто наразі перебуває у відносній безпеці

Щоб працювати на перемогу й бути корисними іншим, ми маємо бути сильними. Тому навчитися надавати підтримку собі — особливо важлива навичка під час війни.

7 листопада, на базі Територіального центру соціального обслуговування населення розпочався курс самодопомоги під час війни для соціальних робітників та керівництва Територіального центру.

Курс призначений для тих, хто знаходиться в стані стресу в результаті кризової події, а також для тих, хто знаходиться поруч з людьми у стресі та має можливість надати першу психологічну допомогу.

У межах курсу самодопомоги начальник відділу з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Юлія Пивовар провела психологічний тренінг «Коли тривога не дає дихати».

Під час тренінгу було надано практичну та психологічну допомогу щодо формування навичок самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях.

viber_2023-11-08_16-02-46-184.jpg

viber_2023-11-08_16-02-46-433.jpg