Стартує проєкт «Надання послуг з психосоціальної підтримки, захисту та освіти родинами з дітьми в Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій та Харківській областях», який реалізується ГО "Відповідальні громадяни"

З радістю повідомляємо, що Представництво Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, запускає проєкт: «Надання послуг з психосоціальної підтримки, захисту та освіти родинами з дітьми в Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій та Харківській областях», який реалізується ГО "Відповідальні громадяни".


При підтримці Дружківської міської військової адміністрації, на базі бібліотеки ім. Л.Українки (вул. В.Пилипенка, 112), в рамках проєкту буде відкрито Простір дружній до дитини. До закладу зможуть звернутися діти, молодь, а також їх батьки та отримати консультацію психолога, соціального працівника, логопеда та інших спеціалістів за запитом. Крім того, в Просторі щотижнево будуть проходити заходи, тренінги, семінари.

Серед активностей: творчі майстерні, групи розвитку дитини, психологічна підготовка до навчання у школі, цикл освітніх заходів для успішного батьківства, арт-терапія, психологічний театр тощо.

Заходи допоможуть знизити рівень тривожності, покращити психоемоційний стан, розвити творчі здібності дитини, навчать розпізнавати свої емоції, розвивати навички спілкування, зосередженості, уяви. Розкажуть батькам як допомагати собі та своїй дитині протидіяти стресам та багато іншого.

Після відкриття центру розклад активностей можна буде дізнатися у Телеграм https://t.me/prostirD/7

Також на території Дружківської громади працюють мобільні бригади психосоціальної допомоги.

Звернутися за допомогою можна за номером телефону гарячої лінії ГО "Відповідальні громадяни".
066 56 70 016