Дружківська громада взяла участь у обласному фестивалі з нагоди Дня Збройних сил України

У дистанційних змаганнях, які проводилися з 22 листопада по 06 грудня тренером -викладачем з легкої атлетики Юрієм Кузьменко спільно з Дружківським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки відділу з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради, взяли участь вихованці дитячо-юнацької спортивної школи Дружківської міської ради з секції легкої атлетики.

Загальний результат наших спортсменів у забігу на дистанцію 10 кілометрів склав 42 хвилини 55 секунд. Додатковий результат тренера-викладача Юрія Кузьменка з особистого забігу на 45 кілометрів, склав 49 хвилин 37 секунд.

З метою вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги і самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу, свою участь у змаганнях команда Дружківки присвятила українському легкоатлету Данилу Горбенку, який загинув на війні з рф під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України.

23-річний Данило Горбенко був стрибуном у довжину, кандидатом у майстри спорту України з легкої атлетики, багаторазовим призером та переможцем національних змагань серед юнаків і юніорів, призером міжнародної юніорської матчевої зустрічі.
Данило – вихованець комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 Бахмутської міської ради, Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки, атлет змінного складу школи вищої спортивної майстерності Донеччини. Служив від початку війни, звільняв Діброву, Ізюм, брав участь у боях за Кремінну.

viber_2023-12-06_12-02-17-253.jpg

viber_2023-12-06_12-02-17-426.jpg