Для мешканців Дружківської громади є чудова новина!

Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) м.Дружківка з 20 грудня 2023 року розпочав надання послуг державної реєстрації актів цивільного стану (ДРАЦС) безпосередньо Центром.

В умовах війни ЦНАП м.Дружківка не лише продовжує працювати й забезпечувати якісним сервісом мешканців Дружківської міської територіальної громади, а й розширює спектр послуг, налагоджує співпрацю з новими суб’єктами надання послуг.

З грудня 2023 ЦНАП розпочинає проводити державну реєстрацію смерті безпосередньо (повноваження у сфері реєстрації актів цивільного стану надані розпорядженням начальника Дружківської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області від 03 листопада 2023 року № 235 (із змінами)).

Про те, що це буде зручно заявникам немає жодних сумнівів, адже прийняття заяви, обробка документів та підготовка відповідного свідоцтва відбувається відразу у ЦНАПі, без витрачання часу на передачу вхідного пакету документів до відділу ДРАЦС та довгого очікування готових документів для видачі заявникам.

Запрошуємо Вас до Центру надання адміністративних послуг м. Дружківка.

Більш детальну консультацію можна отримати за телефоном +380958487622.