Сьогодні у Дружківці відкрили кімнату  психосоціальної підтримки

Реалізація даного проєкту стала можлива завдяки синергії співпраці Дружківської міської організації Товариства Червоного Хреста України, Дружківської міської військової адміністрації, відділу з питань культури, сім'ї, молоді, спорту та туризму Дружківської міської ради та комунального закладу "Дружківська міська центральна бібліотека імені Лесі Українки".

У межах проєкту облаштовано кімнату  психосоціальної підтримки, в якій створено  комфортні та безпечні умови для розвитку та соціальної адаптації дітей та підлітків.

Зі слів ініціаторки та керівниці проєкту, директорки Дружківської міської організації Товариства Червоного Хреста України Олени Скрибцової, мета проєкту - створити умови для зниження стресу у дітей та підлітків, які потребують допомоги у цей складний час та самостійно не можуть впоратися з тими проблемами, що з’явилися в їхньому житті. "Спільними зусиллями та ініціативами ми допоможемо  підростаючому поколінню якомога легше подолати цей етап та адаптуватися до нових реалій".

Очільник Дружківської громади Сергій Боєвський подякував організації Червоного Хреста за постійну підтримку і допомогу, яку вони надають з початку війни нашим мешканцям та вручив подяку Олені Скрибцовій за самовіддану працю, спрямовану на допомогу населенню Дружківської міської територіальної громади.

photo_2024-01-05_10-47-12.jpg

photo_2024-01-05_10-47-14.jpg

photo_2024-01-05_10-47-16.jpg