26 січня у Краматорську відбулась обласна інформаційна сесія «Актуальні питання у сфері реалізації державної молодіжної політики»

Захід організовано управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації спільно з Краматорською міською радою та Краматорською райдержадміністрацією з метою висвітлення кращих практик молодіжної роботи у територіальних громадах області, обміну досвідом, визначення проблемних питань та шляхів їх вирішення у сфері реалізації регіональної молодіжної політики.

У офлайн форматі в заході взяли участь молодіжні працівники та молодь з Андріївської, Дружківської, Краматорської, Костянтинівської, Лиманської, Миколаївської, Покровської, Святогірської, Слов’янської, Іллінівської, Черкаської громад. Представники інших громад області були підключені у онлайн форматі.

Від Дружківської громади взяли участь в. о. начальника з питань культури, сім'ї, молоді, спорту та туризму Олена Рябченко, спеціалістка відділу культури Олена Осадча, директорка Дружківського міського центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" Вікторія Сяба, керівник громадської організації "Нова Дружківка" Сергій Пронкін та активна молодь громади - Ярослав Утенко, Олександра Яковлева, Максим Лоза.

Учасників привітали Лілія Золкіна, начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації, Вікторія Набокова, перший заступник голови Краматорської райдержадміністрації, та Ігор Сташкевич, секретар Краматорської міської ради.

Учасники заходу ділилися досвідом співпраці з державною владою, реалізованими проєктами та планами на найближчий час, а також здобутками у роботі молодіжних центрів та просторів на території області, досвідом молодіжної роботи з молоддю за кордоном, досягненнями та перспективами.

photo_2024-01-27_10-40-12.jpg

photo_2024-01-27_10-40-13.jpg

photo_2024-01-27_10-40-14.jpg