Нове обладнання для працівників КП «Спектр»

Щоденна робота комунальників в умовах військового часу - це не тільки заходи з благоустрою, а й постійна участь у ліквідації наслідків ворожих ударів, яка забирає не мало додаткових зусиль та потребує додаткових ресурсів.

Для того, щоб комунальне підприємство "Спектр" повноцінно функціонувало, а працівники здійснювали свої обов'язки своєчасно та оперативно, директор підприємства Микола Непомящий працює у напрямку встановлення нових партнерських зв'язків, що сприяють укріпленню матеріально-технічної бази "Спектра".

Висловлюємо глибоку повагу нашому партнеру, який вже неодноразово підтримував комунальників - Донецькій обласній організації Товариства Червоного Хреста України за надану гуманітарну допомогу у вигляді електро- та мотоінструменту для забезпечення озеленення, благоустрою Дружківки, вирішення проблем збереження та оздоровлення навколишнього середовища.

Дане обладнання дозволить автоматизувати та прискорити виконання запланованих робіт зі створення належних умов для здорового, комфортного та зручного життя дружківчан  та оперативного реагування на надзвичайні ситуації.

Сподіваємося і в подальшому розвивати взаємовигідну співпрацю, направлену на добробут нашої громади, регіону та України.