Відбувся Відкритий чемпіонат Донецької області з тхеквондо (ВТФ)

З 08 по 12 лютого 2024 року у місті Одеса відбувся Відкритий чемпіонат Донецької області з тхеквондо (ВТФ), в якому взяли участь і спортсмени з різних регіонів України.
Збірну команду Дружківської громади представляли спортсмени – вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи Дружківської міської ради та учні обласної комплексної ДЮСШ.

Найкращі результати серед юнаків - 1 місця, вибороли Хузіна Кароліна, Сятрайкин Іван, Ладник Максим, Пєсков Тимофій. Здобули 2 місця: Золотовський Микита, Литвиненко Дмитро, Ігнатов Матвій, 3 місця - Карапетян Арарат, Будагов Олексій.

Серед кадетів найкращими спортсменами стали Андрієнко Емілія, Полєводов Олександр, Павленко Михайло, Кравець Альона, Давиденко Михайло, які посіли 1 місця. 2 місце у Філіппова Максима.

Серед юніорів у запеклій боротьбі золоті нагороди вибороли Бібікова Владислава, Страшненко Дмитро, Корнієнко Олександр.
За результатами змагань ці вихованці увійшли до складу збірної команди Донецької області та у подальшому будуть приймати участь у всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Спортсмени-переможці навчаються у тренера-викладача вищої категорії Дитячо-юнацької спортивної школи Дружківської міської ради, Заслуженого тренера України з тхеквондо (ВТФ) та карате-до Володимира Страшненка.

photo_2024-02-12_15-39-00.jpg