Третій рік повномасштабної війни – переломний. Від нього буде залежати формат закінчення війни.

На цьому наголосив Президент Володимир Зеленський під час пресконференції у неділю, 25 грудня, в межах форуму «Україна. Рік 2024».

Володимир Зеленський відповів на важливі запитання, визначив пріоритети держави і чітко дав зрозуміти, що Україна готова продовжувати свою боротьбу.

Зараз справді сильні країни світу з потужною економікою підтримують нас і наших військових, які боряться за свободу України й за цінності цих країн.

Ми маємо сподівання, що Конгрес США ухвалить позитивне рішення щодо допомоги Україні. Україна розраховує на цю підтримку. Важливо, що йдеться передусім не про фінансову допомогу, а про зброю.

«Якщо ми будемо сильні, зі зброєю, ми не програємо цю війну. Ми переможемо», – Володимир Зеленський акцентував, що результат цієї війни залежить, зокрема, і від партнерів України.

Також глава держави спростував інформацію від західних та російських ЗМІ щодо втрат України. Він зазначив: “31 тисяча українських військових загинула в цій війні....Але тим не менш, кожна ця втрата - велика втрата для нас.”

У 2022 році Україна намагалась вижити, а у 2023 році – вистояти. В цей переломний рік потрібна мужність і стійкість.

Від кожного з нас сьогодні треба ще більше зусиль. Ще більше дій, які допоможуть Україні перемогти. Під час війни не буває маленьких справ. Кожен посильний внесок – це крок до Перемоги!

viber_2024-02-26_15-03-37-427.jpg