Сьогодні начальник Дружківської міської військової адміністрації Сергій Боєвський відвідав місце видачі допомоги для дітей з числа ВПО

Поспілкувався з представниками Міжнародного благодійного фонду "Руки друзів". Обговорили нагальні потреби мешканців Дружківської громади.

Вже 80 дітей внутрішньо переміщених родин з найгарячіших куточків Донеччини отримали комплекти демісезонного одягу. Така підтримка стала можлива завдяки співпраці військової адміністрації з фондом "Руки друзів", при підтримці "Plan International", у рамках проєкту "Допомога вразливим сім’ям з дітьми, які постраждали внаслідок бойових дій, або сім’ям ВПО з дітьми в Донецькій області".

Під час видачі діти з задоволенням приміряли одяг та вибирали собі за розміром. Разом з тим волонтерка Асоціації саперів України розповідала основні правила поведінки при знаходженні вибухонебезпечних предметів.

"Кожного дня разом з командою докладаємо максимум зусиль задля залучення гуманітарної та благодійної допомоги. Працюємо заради Перемоги!" - зазначив очільник громади.

IMG_4163.jpg

IMG_4232.jpg

IMG_4243.jpg

IMG_4283.jpg

IMG_4313.jpg

IMG_4402.jpg

IMG_5489.jpg

IMG_5575.jpg

IMG_5606.jpg