Дорогі жінки - мами!

Вітаю тих, хто має найдобріше і чуйне серце, найніжніші й дбайливі руки з чудовим і зворушливим святом - Днем матері!

Немає на землі людини ближче і дорожче, ніж мама. З дитячих років ми несемо в своєму серці єдиний і неповторний образ матері, з яким у кожного з нас пов'язані найсвітліші почуття, щасливі і радісні миті життя. Адже мама - це втілення безмежної любові, всепоглинаючої ніжності і невпинної турботи.

Ми вдячні Вам за терплячість, за розуміння та мудрість, за натхненні і глибокі материнські молитви, у яких разом з проханнями про добру долю своїм дітям, вимолюєте мирний завтрашній день українській землі.

Низько вклоняюся всім матерям чиї діти боронять Україну і дякую за виховання мужніх воїнів, патріотів! Бажаю кожній матері - дочекатись, пригорнути, поцілувати і вірю, що сльози наших матерів сьогодні перетворяться в усмішки наших дітей завтра!

Зичу Вам, дорогі мами, міцного здоров'я, сімейного благополуччя, тепла домашнього вогнища і величезного щастя в Ваших люблячих очах!

Доземний уклін Вам, дорогі матері, за дарунок життя, за тепло серця та найнадійніший оберіг – священну материнську любов!
Зі святом Вас, матусі!

З повагою, начальник Дружківської міської військової адміністрації                                                  Сергій Боєвський