Чат-бот для ВПО

За ініціативи служби зайнятості Донеччини, підтримки Донецької облдержадміністрації розроблено та впроваджено в роботу чат-бот у Telegram «Єдине вікно: помічник ВПО» https://t.me/VpoHelper_bot

Чат-бот - це простий у використанні інструмент, який дозволяє отримати доступ до різноманітних послуг служби зайнятості Донеччини безпосередньо з вашого смартфона чи комп'ютера.

Це швидкий доступ до інформації. Завдяки чат-боту ви можете оперативно знайти інформацію про вакансії, програми підтримки роботодавців, послуги з профорієнтації, навчальні курси та інші послуги служби зайнятості.

В чат-боті зібрана корисна інформація та посилання, які допоможуть переселенцям знайти житло у новому регіоні, які документи необхідні для оформлення статусу ВПО, розібратися, як і де отримати допомогу, адреси та номери телефонів ЦНАПів, дізнатися про актуальні вакансії та центри дозвілля для дітей, як знайти культові споруди, магазини з урахуванням особливих потреб, а також отримати покрокові інструкції, як діяти в незрозумілих ситуаціях.

Для зручності вся інформація у чат-боті згрупована за відповідними розділами.

Увага! З 3 травня розпочав свою роботу у тестовому режимі бот служби зайнятості у Viber.

Для того, щоб скористатись його послугами, необхідно знайти через пошукову стрічку у Viber чат-бот "Вакансії ДСЗ", потім обрати регіон, галузь та бажаний рівень заробітної плати.

Інформація щодо актуальних вакансій буде надходити щодня, після 13.00.

Скасувати підписку можна також через цей бот. 
Зауваження та пропозиції щодо роботи viber-bot просимо направляти на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

chatbot_bot.jpg