Шановні школярі та педагоги Дружківської громади, щиро вітаю вас зі святом останнього дзвоника!

Випускники, сьогодні, шкільний дзвінок пролунає для вас востаннє. Це прощання зі школою, однокласниками та вчителями, перші дорослі кроки в житті, які визначать вашу долю. Вірю у ваші сили, таланти та амбіції! Не бійтеся труднощів, ставте перед собою цілі та йдіть до них з упевненістю і оптимізмом.

Педагоги, дякую вам за вашу відданість справі, мудрість та знання, якими ви ділилися зі своїми учнями. Третій рік, незважаючи на воєнний стан, ви продовжуєте навчальний процес, а головне – безпечний для дітей. Завдяки вашій праці та невтомній роботі на світ з'являються освічені українці, які творитимуть майбутнє нашої країни.

Для всіх школярів - це час для радості, коли можна згадати усі моменти, які траплялися протягом шкільного року. Нехай літо принесе вам задоволення, нових друзів, приємного відпочинку та сил для отримання нових знань!

У цьому році останній дзвоник знову звучить щемливо. Але попри всі негаразди і складнощі, нехай він наповнить кожне серце радісним настроєм, патріотичним змістом та щирою вірою в нашу Перемогу!

З повагою,
начальник Дружківської міської військової адміністрації                                                                               Сергій Боєвський