Ще один великий крок до нашої Перемоги!

Президент України Володимир Зеленський і Президент США Джозеф Байден підписали Двосторонню безпекову угоду між Україною та Сполученими Штатами Америки.

У документі США визнають, що безпека України є невід’ємною частиною безпеки євроатлантичного регіону, підтверджують своє бажання розширювати співпрацю в галузі оборони та безпеки, торговельні та інвестиційні зв'язки, а також надавати військову допомогу Україні для захисту від рф.

Згідно з документом, ми матимемо чіткі зобов’язання та стабільну оборонну підтримку протягом 10 років. Це - дуже важливо.
Але не менш важливо і те, що підтримка не зводиться тільки до воєнного співробітництва. Це також економічне відновлення та інвестиції, енергетична безпека.

Володимир Зеленський назвав цей документ "історичною угодою" і сказав, що це найважливіша подія з початку відносин України і США.
"Вона допоможе нам зберегти життя людей", - заявив він.

Вдячні Президенту України Володимиру Зеленському та його команді, Президенту США Джо Байдену, Адміністрації, Конгресу та американському народу за непохитну підтримку!