Триває робота у напрямку забезпечення прав дружківчан щодо офіційного працевлаштування, якісного обслуговування та надання послуг на території громади

Сьогодні, під час щотижневого виїзного засідання робочої групи з обстеження об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та об’єктів з надання послуг було обстежено 4 об’єкти торгівлі промислової групи товарів та 1 громадського харчування.
Вкотре наголошено на необхідності дотримання Закону України  «Про забезпечення функціонування української мови як державної» та Кодексу законів про працю України.

Офіційне працевлаштування  – це економічні та соціальні гарантії, визначені трудовим законодавством, крім того офіційна робота зараховується до страхового стажу працівника і в майбутньому впливатиме на розмір пенсії.

Заклади громадського харчування перевіряються з метою попередження виникнення та розповсюдження серед населення та гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь.

У ході перевірки виявлено 2 порушення чинного законодавства. Підприємцям надано приписи для усунення недоліків.

Також перевірено дотримання правил пожежної безпеки у приміщеннях, адже відсутність вогнегасників несе загрозу життю клієнтів та персоналу.

photo_2024-08-14_14-57-44.jpg

photo_2024-08-14_14-57-49.jpg