У Дружківській громаді вшанували пам'ять військовослужбовців, які віддали життя за Батьківщину

Сьогодні, в День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України разом начальник Дружківської міської військової адміністрації Сергій Боєвський разом з керівниками Дружківського відділу поліції, 45 державної пожежно-рятувальної частини, 2 відділу Краматорського РТЦК та СП вшанували пам'ять військовослужбовців, які віддали життя за Батьківщину.

У нинішній війні ми платимо надзвичайно велику ціну. Безперечно, 29 серпня це не єдиний день у році, коли згадуються полеглі та віддається їм шана. Однак це нагода для всього суспільства разом зробити усе можливе, аби пам’ять про Героїв була збережена та зміцнена на багато поколінь вперед.

Хвилиною мовчання вшанували Героїв - Захисників. Згадали усіх тих, хто до останнього боровся за Україну. Хто віддав свої життя за нашу незалежність, свободу та мирне майбутнє.

Присутні поклали квіти до стели з іменами загиблих дружківчан – як символ пам’яті про полеглих українських воїнів.

Неможливо виміряти ту біль, що відчувають сім'ї та близькі загиблих. Неможливо знайти слова, які б змогли загоїти рани в серцях.

Вічна слава та шана українським Героям!

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg