Шановні освітяни, учні, студенти, батьки та вся громада!

Сьогодні ми святкуємо День Знань — свято, яке завжди було символом нових можливостей, відкриттів та майбутніх звершень. Цьогоріч, цей день набуває ще глибшого змісту. У час, коли наша країна проходить через найважчі випробування, саме знання стають тією силою, що зміцнює наш дух і наближає нас до Перемоги.

Заклад освіти завжди був і залишатиметься осередком розвитку нації, місцем, де формується патріотизм, виховуються майбутні лідери нашої держави. Сьогоднішнє покоління дітей та молоді — це ті, хто завтра буде будувати сильну, незалежну і квітучу Україну.

Наші вчителі — це справжні герої, які щодня вкладають свою душу у виховання молодого покоління, передають не лише знання, а й віру в майбутнє.

Дорогі учні, студенти! Ваші знання, ваша рішучість і наполегливість — це те, що сьогодні оберігає нашу державу. Станьте надійним щитом Батьківщини, здобувайте знання, вивчайте історію свого народу, щоб завтра стати справжніми захисниками і будівниками України.

Щиро дякую нашим Захисникам за те, що завдяки їхній мужності і відданості, наші діти мають можливість навчатися в українських школах.

Нехай у новому навчальному році кожен урок приносить нові досягнення, а кожен день буде кроком до великої Перемоги!

Слава Україні!

З повагою,
начальник Дружківської міської військової адміністрації
Сергій Боєвський.