Шановні освітяни, щиро вітаю з Днем працівників освіти!

У першу неділю жовтня в Україні традиційно відзначають День працівників освіти.
Свято тих, хто відкрив кожному з нас дорогу у велике життя та кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

Можуть змінюватися методики викладання, впроваджуватися реформи освіти, але незмінною залишається суть вашої роботи – розкриття того потенціалу наших дітей, їх здібностей, навичок та знань, завдяки яким вони потім стають успішними громадянами нашої країни.

Діти — це наше майбутнє. Вони стануть архітекторами відновлених міст, вченими, що відкриватимуть нові горизонти, митцями, які збережуть та примножать культурну спадщину українського народу. І саме ви закладаєте цей фундамент знань і цінностей.

У цей складний для України час хочу подякувати вам за невтомну працю, непросту і часом непомітну, за щоденну турботу про наймолодших громадян нашої громади, за вміння підлаштовуватися до складних реалій сьогодення, за терпіння та наполегливість, за розуміння та підтримку!

Бажаю вам натхнення у роботі, сил, терпіння та якомога більше щирих дитячих усмішок. Нехай на професійній ниві завжди панує повага, підтримка та взаєморозуміння, а здобувачі освіти радують вас своїми успіхами та досягненнями.

З повагою,
начальник Дружківської міської військової адміністрації Сергій Боєвський.