• Гуманітарний пункт видачі лікарських засобів та виробів медичного призначення

    Працює з понеділка до п’ятниці
    з 9.00 до 12.00

    Для для отримання відповідних лікарських засобів (при їх наявності) необхідно мати медичний висновок сімейного лікаря і паспорт.

    Детальніше...

  • Продаж тютюнових виробів на території України: заборони та відповідальність

    Виробництво, оптова та роздрібна торгівля тютюнових виробів, електронних сигарет, заправних контейнерів та рідин, що використовуються в електронних сигаретах регулюються Законом України «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення» від 22.09.2005 № 2899-IV, редакція від 11.01.2024 (далі - Закон). Статтями 10, 10¹ цього Закону передбачені певні обмеження.

    Детальніше...

  • ПОПЕРЕДЖЕННЯ про надзвичайну пожежну небезпеку по Донецькій області!

    27-29 квітня на території Донецької області очікується надзвичайна (V класу) пожежна небезпека.

    Детальніше...

  • День памʼяті Чорнобильської катастрофи

    У цей день згадуємо усіх ліквідаторів, дякуємо за мужність та відвагу.

    З нагоди 38-х роковин аварії на Чорнобильській АЕС начальник Дружківської міської військової адміністрації Сергій Боєвський, начальник СП відділу поліції № 1 Краматорського РУП ГУНП в Донецькій області, майор поліції Олександр Войнов разом з представниками громадської організації "Дружківській міський союз ветеранів-інвалідів Чорнобиля" віддали шану тим, хто зробив вагомий внесок у справу подолання наслідків аварії на ЧАЕС та захистив Україну і світ від руйнівної дії радіації.

    Детальніше...

  • День охорони праці наближається!

    З нагоди Дня охорони праці, який відзначають 28 квітня щороку, Державна слубжа України з питань праці готує для вас ряд особливих та цікавих подій, які об’єднають таланти, інновації та бажання створити безпечне робоче середовище.

    Будьте готові до чогось нового і цікавого! Слідкуйте за оновленнями - деталі скоро будуть доступні!

    Детальніше...

space0.jpgScreenshot 2021-11-03 at 10-31-57 Головна — Дружківська міська рада.pngedit9.jpgspace0.jpg

Запрошення на засідання робочої групи 06.05.2021

Шановні мешканці громади, учасники робочої групи з розробки Стратегії розвитку Дружківської міської територіальної громади!

Виконавчий комітет Дружківської міської ради інформує, що 06 травня поточного року о 10-00 планується проведення другого засідання робочої групи. В рамках заходу буде розглянуто наступні питання: актуальний стан розробки Стратегії розвитку Дружківської територіальної громади, результати опитування мешканців/мешканок Дружківської територіальної громади та результати опитування бізнесу Дружківської територіальної громади, підготовка до визначення сильних та слабких сторін Дружківської територіальної громади, можливостей та загроз. Захід буде проведено в форматі ZOOM.

Для того щоб можна було приєднатися до заходу, прохання: інформацію щодо участі (ПІБ, місце роботи (служби/навчання), назву посади, електронну пошту (!) та телефон (!) надіслати на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з поміткою «Участь у засіданні Робочої групи 06.05.2021»). Це необхідно для забезпечення Вашого підключення до заходу. Інформацію потрібно надати до 05.05 включно. Членам робочої групи, які вже надавали ці дані, дублювати інформацію не потрібно.

ПРОГРАМА ЗАХОДУПРОГРАМА ЗАХОДУ

  • ban contact
     
  • ban contact
     
  • ban contact
     
  • ban contact
     
  • ban contact
     

Фотогалерея

Misto 14
Misto 14
Misto 08
Retro 63